VAN BOXTEL VOLKEL

ELEKTRO & KUNSTSTOF

VBV elektro en kunststof is een kwalitatief technisch hoogstaand bedrijf met een innovatief, meedenkend en oplossingsgericht karakter in de regio Uden. Wij zijn zowel lokaal als internationaal actief in de industriële automatisering, elektro- en kunststoftechniek. Met onze 100 medewerkers werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende en uitdagende technische projecten.Tijdens Techniek Dag Uden openen wij onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de elektro- en kunststoftechniek.

Binnen de elektrotechniek zijn wij voornamelijk actief in de industriële automatisering, utiliteitsbouw, beveiligingstechniek en agrotechniek. Op 14 mei willen wij graag laten zien wat deze expertises inhouden. Een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van projecten bij de klant. Daarnaast zijn er ook verschillende werkzaamheden die bij ons op het bedrijf worden uitgevoerd, zoals het maken van besturingskasten op onze panelenbouw-afdeling. Dit, en onze andere werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek, willen wij graag aan jullie laten zien tijdens Techniek Dag Uden.In onze kunststof werkplaats laten onze vakmensen verschillende bewerkingstechnieken zien die bij ons dagelijks toegepast worden. Denk hierbij aan frezen en zagen, maar bijvoorbeeld ook aan het lassen van kunststof of aan vacuümvormen. Ook kun je op deze dag zien wat er met een product gebeurt voordat het in onze productieplanning wordt opgenomen. Dit proces begint met een idee van de opdrachtgever, waarin wij graag meedenken met de opdrachtgever. Daarnaast komt er natuurlijk ook een stuk tekenwerk, engineering en werkvoorbereiding om de hoek kijken.

Tijdens Techniek Dag Uden kun je bij ons vooral de diversiteit van techniek aanschouwen.Of je nu graag met je handen, je hoofd of met beide werkt, het mooie van techniek is dat dit allemaal mogelijk is.Wij zeggen dan ook graag:Goed bedacht. Slim gemaakt.
© Copyright 2022 - Techniekdaguden.nl is ontwikkeld door ARTITECT