SLB GROUP

RVS NON FERRO   RIJKERS    SLB HIGHTECH

“SLB GROUP is het beheer van RVS NON FERRO, RIJKERS en SLB HIGHTECH. Samen met haar dochterbedrijven ontwikkelt en bouwt het machines en installaties voor de agro-, foodindustrie. Het doel? Samen met de klant bijdragen en slimme technologische oplossingen in food, water en milieu.
Vanaf RVS NON FERRO laten we je graag een kijkje nemen in een wereld van de voedsel, zuivel en farmaceutische industrie.

Als complete machinebouwer met hoge focus op detail werken we als verlengstuk van de klant. Hierbij is er veel aandacht voor verbetering en optimalisatie door voortdurend meedenken en innoveren. Vakmensen met een oog voor detail.
RIJKERS realiseert de meest uitdagende projecten voor de zuivel-, food- en (licht) chemische industrie. Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren procesinstallaties, inclusief ondersteunende constructies zoals trappen en bordessen, voor de productie of verwerking van verf, industriële lijmen, wasmiddelen, voedingsmiddelen en zuivelproducten. Met kalkmelkinstallaties als een van de specialismen.

Op de Techniekdag Uden zullen we je meenemen in het proces, de samenwerking en een paar van onze meest uitdagende projecten.
We verwelkomen je graag op koperslagerstraat 4!”
© Copyright 2022 - Techniekdaguden.nl is ontwikkeld door ARTITECT